6.02.2024

Онлайн-зустріч щодо підсумків проведення місячника шкільних бібліотек

Завершився Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек - 2023

 Відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 13.09.2023 р. №21/08 - 1514 «Про виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 12.08.2012 р. №931», листа КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» від 25.09.2023 р. №363 «Про організацію та проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Вірю в майбутнє твоє, Україно!» з 01 по 31 жовтня 2023 року освітянські бібліотеки закладів освіти Одеської області долучилися до організації місячника в межах Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Вірю в майбутнє твоє, Україно!»

Захід сприяв втіленню основних положень «Концепції національно- патріотичного виховання в системі освіти України», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 6 червня 2022 року № 527, а також приверненню уваги до питання патріотичного виховання у нашій державі, розкриттю виховної функції шкільної бібліотеки, об’єднанню зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму зростаючої особистості.

Шкільні бібліотеки м. Одеса та Одеської області активно долучилися до організації та проведення місячника відповідно до рекомендацій, запропонованих Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» та ДНПБ України імені В.О. Сухомлинського. 

 













Представники з різних районів нашого міста представили звіти про великий об'єм роботи, проведеної шкільними бібліотекарями щодо патріотичного виховання, промоції читання в рамках місячника.

Хочеться висловити подяку всім колегам, які підтримали мій виступ та побажати їм творчого розвитку  та успіхів в роботі. Ми всі-одна велика сім'я.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар