6.07.2024

Вітаю вас у моєму блозі!

Вітаю в моєму професійному блозі шкільного бібліотекаря. На його сторінках ділюся  своїм досвідом, ідеями та проектами, методичними матеріалами, а також отримую  зворотній зв’язок від спільноти.Тому що робота шкільного бібліотекаря повна цікавих та непередбачуваних моментів. 
Вона вимагає постійного контакту з учнями та педагогами, організації різноманітних заходів та активностей, а також постійного поповнення та оновлення книжного фонду. Шкільний бібліотекар повинен бути завжди в курсі нових літературних тенденцій та інтересів учнів, а також мати вміння працювати з різними віковими групами. Наша професійна діяльність  вимагає терпіння, креативності та любові до книг і читання.


Шановні колеги-бібліотекарі!
Ви - незамінні літературні гіди для наших учнів, які допомагають їм відкривати світ читання та знань. Бажаю вам завжди мати великий запас енергії та терпіння, щоб допомагати учням знаходити потрібну літературу та вдихати у них любов до читання.
Нехай ваша книжкова скарбниця буде завжди наповнена цікавими та корисними книгами, а ваша робота приносить задоволення та вдячність від учнів та педагогів.
Зичу вам творчого натхнення, успіхів у роботі та безмежної радості від спілкування з книгами та читачами. Будьте незмінними магістральними провідниками у світі читання!
 Навіть якщо Ви випадково потрапили на мою сторінку, не залишайте її  без коментарів.
Мені буде цікаво і приємно прочитати Вашу думку  про  зміст блогу, зауваження та пропозиції.
Щиро вдячна Вам за розуміння і підтримку.
З повагою, завідувачка бібліотеки Одеського ліцею 56 Надія Гніпа
.


6 коментарів:

  1. Дуже дякую вам за такі чудові слова і поради! Одного дня не вистачило, щоб все передивитися! Ви велика молодчинка, стільки матеріалу зробили.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Ви, як ніхто інший, заслуговуєте поваги і похвали. Користуюсь вашими розробками, ви справді надихаєте !

    ВідповістиВидалити
  3. Блог дуже інформативний, дякую

    ВідповістиВидалити